top of page
Search
jobvisionseo

راهنمای استخدام مدیر فروشگاه

تمام فروشگاه‌های کوچک و بزرگ در شهرهای مختلف هرازگاهی به استخدام مدیر فروشگاه نیاز دارند و یکی از پر درآمدترین مشاغل در سطح جهان، صنایع خرده‌فروشی و فروشگاه‌ها هستند. بیشتر مردم برای تامین مایحتاج خود نیاز به خرید مواد غذایی یا لباس ضروری دارند؛ همین عامل باعث شده تا شرایط و مهارت های لازم زیادی در آگهی استخدام مدیر فروشگاه نوشته شود و استخدام این افراد با حساسیت بالایی انجام شود. هرچه‌قدر یک فروشگاه بزرگ‌تر و مشهورتر باشد یعنی حقوق و درآمد مدیر فروشگاه بیشتر است.

در این مطلب قصد داریم در خصوص وظایف و مسئولیت ها، ساعت کاری، میانگین حقوق و درآمد مدیر فروشگاه صحبت کنیم. سپس بازار کار این موقعیت شغلی در شهرهای مختلف ایران مورد بررسی قرار دهیم؛ پس تا آخر این مطلب همراه ما باشید.

مدیر فروشگاه به چه کسی گفته می‌شود؟

مدیر فروشگاه فردی توانمند، پر انرژی و مسئولیت‌پذیر است که مسئولیت و سرپرستی و مدیریت یک فروشگاه را برعهده دارد. مدیر فروشگاه باید ارتباط خوبی با کارکنان فروشگاه برقرار کند تا آن‌ها به درستی به وظایف خود عمل کنند. سرپرستی درست کارکنان یک فروشگاه تاثیر مستقیمی در رسیدن به اهداف فروش و جذب مشتریان بیشتر دارد.

وظایف و مسئولیت‌های مدیر فروشگاه چیست؟

وظایف و مسئولیت های مدیر فروشگاه با توجه به زمینه کاری آن‌ها ممکن است متفاوت باشد. مدیران فروشگاه‌ها بر اساس اهداف فروش و سرمایه وظایف مختلفی را بر عهده دارند. با این حال، اصلی‌ترین وظایف مدیر فروشگاه عبارت‌اند از:

  • افزایش سود فروشگاه و رسیدن به اهداف فروش

  • رسیدگی به خدمات مشتریان مانند بررسی شکایات و پاسخ به سوالات آن‌ها

  • جذب و استخدام نیروی جدید کار

  • نظارت و ارزیابی عملکرد کلیه مدیران و کارکنان

  • ایجاد رفاه برای تمامی کارمندان و کارکنان مانند کارکنان بخش فروش

  • مدیریت و رسیدگی به محصولات آسیب‌دیده و موجودی فروشگاه

  • ایجاد انگیزه به کارکنان به خصوص در شرایط بحرانی

  • ایجاد امنیت و رضایت مشتریان فروشگاه

  • مدیریت و سرپرستی تمام بخش‌های فروشگاه

  • ارائه گزارش مربوط به خرید یا ضرر و زیان

  • نظارت بر عملکرد و فعالیت روزانه یک فروشگاه

  • تدوین استراتژی برای رسیدن به اهداف فروشگاهی

  • برگزاری جلسات با کارکنان یا مدیران

  • پیدا کردن بهترین راهکار و راه‌حل در شرایط بحرانی

  • حفظ وضعیت خوب فروشگاه بر اساس استانداردها

مدیر فروشگاه چند ساعت در هفته کار می‌کند؟

ساعات کاری مدیر فروشگاه نیز معمولا طبق ساعات کاری قانون کار است و مدیران فروشگاه بین ۳۷ تا ۴۰ ساعت در هفته کار می‌کنند. با این حال، با توجه به اینکه‌ آخر هفته‌ها از جمله روز‌های شلوغ‌ به شمار می‌رود؛ پس مدیران فروشگاه در این شرایط باید در فروشگاه‌ها حضور داشته باشند. اگر با توجه به شرایط زندگی خود توانایی کار در تمام روز‌های هفته را ندارید؛ بهتر است رزومه خود را برای آگهی‌های استخدام مدیر فروشگاه ارسال نکنید.


چطور رزومه برای آگهی‌های شغلی و استخدام مدیر فروشگاه ارسال کنیم؟

اگر با تمام توضیحات و شرایط، فکر می‌کنید مهارت، دانش و تجربه کافی برای مدیریت و رسیدگی به وظایف، محصولات، کارمندان و مشتریان را دارید، می‌توانید همین حالا وارد سایت کاریابی جاب ویژن شوید و اطلاعاتی مانند اطلاعات شخصی و سابقه کار خود را وارد کنید تا رزومه آنلاین شما به صورت رایگان برای شما ساخته شود. بعد از ویرایش، می‌توانید رزومه خود را برای فرصت‌های شغلی نمایش‌ داده‌شده، ارسال کنید یا وارد صفحه اصلی سایت شوید. فیلتر گروه شغلی را روی گزینه «کادر مدیریتی و اجرایی فروشگاه‌ها» قرار دهید تا تمام فرصت‌های شغلی مدیریت فروشگاه به شما نمایش داده شود.

نکته: بر خلاف باور عموم، آگهی‌های استخدام مدیر فروشگاه فقط برای نیروی کار مرد نیست. بلکه برخی از فروشگاه‌ها به دنبال استخدام نیروی خانم می‌گردند که می‌توانید فرصت‌های شغلی را از طریق سایت جاب ویژن ببینید.

مدیر فروشگاه چه مهارت هایی باید داشته باشد؟

مدیریت یک فروشگاه زنجیره‌ای بزرگ مثل شهروند یا رفاه که روزانه هزاران نفر مشتری و میلیون‌ها قلم کالا و محصول دارد کار آسانی نیست. کوچک‌ترین اشتباه و قصور در مدیریت و سرپرستی این فروشگاه می‌تواند منجر به از دست رفتن مشتریان و خدشه دار شدن اعتبار و برند فروشگاه زنجیره‌ای شود. به همین خاطر فردی که چنین مسئولیت مهمی را بر عهده می‌گیرد می‌بایست واجد برخی ویژگی‌های شخصیتی و مهارت‌های مورد نیاز باشد تا بتواند به خوبی از پس وظایف شغلی‌اش برآید.

برخی از مهم‌ترین مهارت‌های لازم برای مدیریت فروشگاه عبارتند از:

توانایی مدیریت و رهبری

اگرچه هر شعبه فروشگاه زنجیره‌ای براساس قوانین و مقررات تعیین شده از سوی مدیریت کل فروشگاه‌ها اداره می‌شود؛ اما مدیران هر یک از شعب فروشگاه موظفند بخش مربوط به خود را به درستی مدیریت کنند و از عملکرد صحیح پرسنل و کارکنان اطمینان پیدا کنند. نظارت بر عملکرد پرسنل، اطمینان از تعهد کاری و انجام صحیح وظایف پرسنل و مدیریت بحران و چالش‌‌های روزانه در محیط فروشگاه به توانایی مدیریت و رهبری بالایی نیاز خواهد داشت.

مهارت‌های ارتباطی قوی

بخش عمده مسئولیت های مدیر فروشگاه زنجیره‌ای مستلزم ارتباط موثر و سازنده با دیگران است. مدیر فروشگاه برای پاسخ‌دهی و راهنمایی مشتریان، حل اختلافات و نارضایتی‌ها، آموزش و مدیریت پرسنل و … به مهارت‌های ارتباطی قوی نیاز دارد و با تنظیم سبک ارتباطی خود با توجه به شرایط و استفاده از تکنیک‌های مناسب کلامی و نوشتاری، ارتباطی سازنده و موثر ایجاد کند.

مهارت‌های سازماندهی

هدف از استخدام مدیر فروشگاه زنجیره‌ ای اطمینان پیدا کردن از عملکرد صحیح و موفق فروشگاه بدون توجه به شرایط و مشکلات است. مدیریت بخش‌های مختلف فروشگاه، تنظیم برنامه کاری و وظایف شغلی هر یک از پرسنل، رسیدگی به ارتباطات با مشتریان، به روزرسانی موجودی و سفارش کالای جدید به صورت همزمان نیازمند آن است که فرد توانایی سازماندهی بالایی داشته باشد و بتواند به نحو احسن از زمان استفاده کند.

توانایی حل مسئله

در یک فروشگاه زنجیره‌ای هر روز ممکن است یک چالش و مشکل جدید پیش بیاید و وظیفه مدیر فروشگاه یافتن بهترین راه حل در کوتاه‌ترین زمان ممکن است. داشتن تفکر انتقادی، قدرت تجزیه و تحلیل و مهارت حل مسئله به مدیر فروشگاه زنجیره‌ای کمک می‌کند در مواجهه با مشکلات، موثرترین راه حل‌ها را به کار بگیرد. همچنین هر روز ممکن است شکایات و نارضایتی‌هایی از سوی مشتریان مطرح شود و طبق جمله معروف «همیشه حق با مشتری است!» وظیفه مدیریت راضی کردن مشتریان و برطرف کردن نگرانی و نارضایتی آن‌ها به شیوه‌‌های مختلف است.

سواد کامپیوتری بالا



امروزه مدیریت فروشگاه‌های زنجیره‌‌ای بدون استفاده از نرم افزارهای کامپیوتری مختلف امکان پذیر نیست. مدیریت خرده فروشی، پردازش سفارشات و صدور فاکتور، مدیریت امور مالی و حسابداری، تنظیم قیمت‌های موجودی، پیگیری موجودی انبار و فروشگاه و مدیریت برنامه کاری کارکنان همگی توسط نرم افزارهای متعدد انجام می‌شوند. از همین رو، داشتن سواد رایانه‌ای و تسلط بر نرم افزارهای فروشگاهی از جمله شرایط لازم برای استخدام مدیر فروشگاه زنجیره ای محسوب می شوند.

جمع‌بندی

بسیاری از فروشگاه‌ها در سطح‌ شهرهای بزرگ و کوچک برای مدیریت، سرپرستی کارکنان، فروش بیشتر، رسیدگی به خدمات مشتریان و استخدام نیروی کار به دنبال استخدام مدیر فروشگاه هستند. البته مسئولیت های شغلی تمام مدیران فروشگاهی یکسان نیست اما برخی اوقات دیده می‌شود که خیلی از فروشگاه‌ها به دلیل ترس، آمار و داده‌های خود را در اختیار مدیر فروشگاه قرار نمی‌دهند. این عامل به تنهایی می‌تواند تاثیر منفی در فروش و جذب مشتریان داشته باشد.

برای پیدا کردن فرصت‌های شغلی مدیر فروشگاه می‌توانید به سایت استخدام جاب ویژن مراجعه کنید. یا می‌توانید از کانال و ربات تلگرامی جاب ویژن، موقعیت‌های شغلی جدید مدیر فروشگاه را مشاهده کنید.


11 views0 comments

Comentarii


bottom of page